Om

Skoleprojekter.dk og Skolesider.dk skal understøtte grundskolens fælles mål om programmering. Elever i dag vokser op i en verden, hvor evner indenfor programmering er essentielle. Dette behøver ikke være svært. WordPress er en platformen for disse to sider, og selve indholdet på de to sider varierer.

På skoleprojekter.dk (denne side) er tanken, at man laver konkrete projekt-sites. Hvor man fx i forlængelse af et andet projekt/emne, laver en blog eller præsentation.
Forretningsmodellen bag skoleprojekter.dk er, at skolen betaler 100 kr. (eksl. moms) pr. halvår, hvorefter man kan forlænge såfremt det ønskes. Det man betaler for er adgang til et “site” med adressen “skoleprojekter.dk/projektitel” eller lign. Her er der basale hjælpemidler til rådighed, og værktøjerne vil blive udvidet i takt med, at folk finder ud af, hvad de har brug for.
Der er med andre ord en central styring på hvad man kan og må.

På skolesider.dk er det tanken, at man får en hel ny wordpress platform tilgængelig. Her får man så mulighed for at designe og udfylde indholdet fuldstændig. Hvor man altså får mulighed for at fylde længerevarende projekter på, eller lave et supplement til sin eksisterende hjemmeside.
Forretningsmodellen bag skolesider.dk er, at skolen betaler 100 kr. (eksl. moms) pr. halvår, hvorefter man kan forlænge såfremt det ønskes. Det man betaler for er adgang til et “site” med adressen “skolensnavn.skolesider.dk”. Her har man mulighed for at installere alle de plugins og temaer som wordpress tillader.

Fælles for begge løsninger er, at de bliver slettet såfremt at betalingen hertil ophører. Til gengæld er der ingen binding mere end en betalingsperiode – et halvt år.

Såfremt at man ønsker en hjemmeside med eget domæne kan dette erhverves og drives igennem MMOpress.dk der hoster disse to sites, og også opkræver betalingen.

MMOpress.dk frasiger sig ethvert ansvar for hvad der bliver lagt op på de sites, der er lavet af andre. Samtidig forbeholder MMOpress.dk sig rettigheden til at slette og nedlægge sites uden varsel, såfremt at disse indeholder ulovligt/stødende materiale.